Ik zou graag wat lekkere lokale speciaalbiertjes drinken op terras, wat is de beste plek?

Door
direct antwoord
 • Eten & Drinken
 • Uitgaan
8 reacties:
Geef antwoord op de vraag

7 antwoorden van Tukkers

 1. 58% Tukker

  www.doarper.nl enwww.othmar.nl zijn 2 lekkere lokale bieren. Bij heel veel horeca in Ootmarsum-Dinkelland kun je deze en andere lokale en speciaalbieren bestellen, bv bij café De Musketier, gasterij Oatmössche of Pelle’s

  +1 1
 2. 52% Tukker

  Hoi! Een insider tip uit Almelo: bij Proeflokaal België vind je de meest bijzondere speciaalbieren én kun je aahiern het water op het terras zitten. Je kunt verschillende lokale, regionale, nationale en internationale biertjes drinken, waaronder de bekroonde bieren van de Zwarte Parochie. Een nog heel jonge Almelose bierbrouwerij die hoge ogen gooit onder de bierkenners.
  www.zwarteparochie.nl
  proeflokaalbelgie.nl

  +1 1
 3. 55% Tukker

  Bij Pelle's in Deurningen hebben ze ook een hele uitgebreide bierkaart. 15 bieren van de tap en 70 op fles. Super gezellig terras om aan te schuiven. Bekijk ook;www.pelles.nl

  +1 1
 4. 22% Tukker

  Hoi! Bij 't Pleintje en het Café het Uurwerk in Hengelo kan je heel veel verschillende speciaalbiertjes krijgen. Bij de Twentse Bierbrouwerij vind je Twents bier en een groot terras.

  +1 1
 5. 52% Tukker

  Bij De Twentse Bierbrouwerij brouwen ze eigen Twents bier en tappen maar liefst 8 soorten. ze hebben ook hun eigen koffielabel Twents Koffie en bakken eigen Twents Bierbostelbrood! In de Twentse Biertuin, kun je heerlijk vertoeven in de zon of schaduw, genieten van een ijskoud biertje, BBQ specialiteiten zoals spareribs, maar ook, flammkuchen. Perfect om met je familie of vrienden te chillen in het weekend.
  De Twentse Biertuin is geopend vanaf vrijdag 16.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 14.00 uur. Zoete Jaapie is het nieuwste biertje, die ga ik zeker even proeven : www.twentsebierbrouwerijproeflokaal.nl

  +1 0
 6. 51% Tukker

  Stanislaus Brewskovitch serveert bij de Sjikkertuin op het Willem Wilminkplein in Enschede of op Vliegveld Twenthe bij Air Stanislaus diverse speciaalbiertjes. Ook op de Oude Markt bij Eet- en Bierencafé De Beiaard is het lastig een keuze te maken uit het grote aanbod speciaalbiertjes.

  +1 0
 7. 52% Tukker

  Ik ben het helemaal met Carla eens!

  +1 0
 8. 19% Tukker

  Bij café de Brink in Den Ham hebben ze heerlijke speciaalbieren. Daarnaast hebben ze ook een hele speciaal bier winkel waar je later nog de lekkerste biertjes kunt kopen om mee te nemen naar huis en ook daar te genieten van heerlijke speciaalbieren.

Log in om te antwoorden

Geen account? meld je aan!