Door
Ik heb de tijd
 • Tukkers
14 reacties:
Geef antwoord op de vraag

11 antwoorden van Tukkers

 1. 58% Tukker

  Een zeer warm welkom!
  Zelf woon ik in het prachtige Delden, waar veel "import" is. Maar iedereen vindt het hier fijn en voelt zich welkom.

  +1 1
 2. 11% Tukker

  Wat een leuke reactie. Fijn om te horen…

 3. 58% Tukker

  Sowieso een warm welkom! Toen ik gisteren naar huis fietste vanuit Hertme viel het me nog op. Iedereen die je op straat tegenkomt groet je, er zijn altijd wel mensen die en praatje willen maken en iedereen is hier bijzonder gastvrij ! Weten jullie al waar in Twente jullie willen gaan wonen?

  +1 0
 4. 11% Tukker

  Dat klinkt heel fijn. We zijn aan het oriënteren hoor . Maar zo dat stukje Salland is wel erg mooi.

 5. 12% Tukker

  Google even op 'Buurt maken'. Oude traditie is om, als je ergens gaat wonen, je buren uit te nodigen. Als je dat doet, kan je rekenen op een hartelijk welkom. Als je het niet doet kan je er in sommige buurten niet bij horen.

 6. 11% Tukker

  Dankjewel voor de tip! Dat gaan we dan zeker doen…

 7. 41% Tukker

  In Oldenzaal wordt iedereen met een Glimlach ontvangen.
  @oldenzaaldeglimlachvantwente.nl

  +1 0
 8. 11% Tukker

  Dat klinkt gezellig :)

 9. 34% Tukker

  De tukker wordt omschreven als stug, maar in zijn hart is hij gast vrij. Wel kijken ze de kat uit de boom. Een tukker wil weten met wie hij te maken heeft / krijgt "wat veur vlais heffe in de kuup" Vergeet idd niet het "annoaber'n" (ook wel buurt maken, kennis maken met de buurt door iedereen uit te nodigen) erg belangrijk in Twente.

  +1 0
 10. 11% Tukker

  Haha mooie uitspraak ook. Een burendag is dus heel belangrijk en gezellig

 11. 19% Tukker

  Hoi Lonneke,
  Ik ben wel nieuwsgierig of je uiteindelijk in Twente bent gaan wonen en zo ja wat je ervaring is om 'als buitenstaander' te integreren. Wij willen evt. vanuit Gelderland (regio Maas en Waal) richting Twente verhuizen. Vandaar dat ik ook deze website terecht ben gekomen. Hoor graag van je!

  +1 0
 12. 11% Tukker

  Hoi Manon,

  Wegens omstandigheden thuis is verhuizen er nog niet van gekomen. Voor nu doen we het met vier keer per jaar op vakantie gaan.
  Welke plek vinden jullie leuk?

 13. 19% Tukker

  Hoi Lonneke,
  Ah dat is jammer dat het door de omstandigheden thuis er (nog) niet van gekomen is. Wij zijn nog een beetje aan het oriënteren. De buurt van Denekamp zijn we al wel vaker geweest en lijkt ons zeker mooi. We willen in ieder geval 'op het platteland' een woning/boerderij met wat grond erbij. Maar wellicht heb jij nog tips?

  +1 0
 14. 11% Tukker

  Denekamp is inderdaad mooi. Tubbergen, Ootmarsum, Daarle, Den Ham en nog meer plekken. ???? Leuke plannen zo te lezen.
  In eerste instantie was dat ook ons plan. Maar nu willen we toch wat meer tussen de mensen wonen . De rust is daar op veel plekken te vinden dus dat is wel fijn ???? Succes met de zoektocht en het beslissen. Hopelijk laat je wat weten als het echt gaat gebeuren. Zal ik dat ook doen

Log in om te antwoorden

Geen account? meld je aan!