Wij zijn met de kids op vakantie in Twente en zoeken een leuk uitje voor een regenachtige dag. Heeft iemand tips voor ons?

Door
direct antwoord
 • Kinderen
 • Dagje uit
5 reacties:
Geef antwoord op de vraag

5 antwoorden van Tukkers

 1. 22% Tukker

  Hoi! In Hengelo kan je bijvoorbeeld naar Jump XL. Lasergamen of bowlen bij Yip's. En misschien vind je op de Kinderkaart nog leuke tips: uitinhengelo.nl Niet alleen voor Hengelo, maar ook Haaksbergen en Hof van Twente.

  +1 1
 2. 22% Tukker

  Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen kan ik een bezoek aan natuurmuseum Holterberg aanraden. Is het tussen de buien toch even droog dan kunnen ze ook nog op ontdekkingstocht in het Bos van Daantje Das.
  www.visitrijssenholten.nl

  +1 1
 3. 58% Tukker

  Kidscity in Borne! Lekker overdekt spelen in een binnenspeeltuin voor kinderen van 0 t/m 12 jaar in het thema: piraten! Kinderen kunnen zich laten schminken als een piraat, de benen en armen laten zwabberen in de onderwater disco, uitrusten in de piraten bios of kennismaken met onze kapitein Kid, Mattie de Scheepsmuis of Kitty de Kapiteinsvrouw.

  +1 1
 4. 51% Tukker

  Bezoek De MuseumFabriek in Enschede, in de schoolvakanties worden diverse vakantiefestivals georganiseerd waarbij jong en oud aan de slag kunnen ! Check ookhttps://www.uitinenschede.nl, voor nog meer mogelijkheden en leuke blogs.

  +1 0
 5. 19% Tukker

  Kristal museum in Borculo

  +1 0

Log in om te antwoorden

Geen account? meld je aan!