Door
direct antwoord
 • Overnachten
3 reacties:
Geef antwoord op de vraag

3 antwoorden van Tukkers

 1. 51% Tukker

  Landgoed De Tol. In de omgeving van dit landgoed vind je prachtige fietsroutes in het mooie Twentse landschap. Het centrum ligt op slechts 10 minuten fietsen. Zie voor meer infowww.uitinenschede.nl - overnachten - Bed & breakfast.

  +1 0
 2. 22% Tukker

  Wil je wakker worden van de zingende vogels, de wind die door de bomen ruist. Overnachten bij De Swarte Ruijter in Holten op de Holterberg is slapen in de natuur, op één van de mooiste plekken van Oost-Nederland. De tien sfeervolle hotelkamers bieden je een oase van rust en optimaal comfort. Lekker slapen in een kwaliteitsbed, comfortabel douchen of baden in de fraaie badkamer en dan heerlijk aanschuiven aan het ontbijt. 's Avonds kun je eten in het sfeervolle restaurant en bij mooi weer is het puur genieten op het schitterend gelegen terras. De kwaliteit is gegarandeerd top: het restaurant is namelijk bekroond met een Michelin-ster.

  Meer info: www.swarteruijter.nl

  +1 0
 3. 41% Tukker

  In het Lutterzand zijn leuke vakantiehuisjes te vinden, wanneer je de gordijnen opent, zie je misschien wel een eekhoorn de boom in springen. Zoek eens op natuurhuisje.nl en zoek op Lutterzand. Ook tourist info in de Lutte kunnen u de mooiste plekjes in het Lutterzand vertellen.

Log in om te antwoorden

Geen account? meld je aan!