Vraag maar raak!

Over Tukkers.nl

Wat leuk dat op ons platform ben beland! Stel dat je naar Twente gaat, dan kun je maar beter goed voorbereid zijn, toch? Waar kan je het mooiste wandelen? Waar vind je de lekkerste streekproducten? In welke stad vind ik de leukste uitgaansgelegenheden? Stel je vragen aan échte Tukkers zodat je goed voorbereid Twente kunt ontdekken.

Met veel plezier geven Tukkers antwoord op al jouw vragen over Twente. Maar je kunt ook jezelf aanmelden als Tukker. Hoe actiever je bent op Tukkers.nl hoe meer dit platform jou beloont. Hoe? Nou, door 100% Tukker te worden! Alvast testen hoe je ervoor staat? Doe dan onze Tukker Quiz.

Hoe word je 100% Tukker?

Word 100% Tukker door je profiel volledig in te vullen, door regelmatig een (eerste) antwoord te geven en door likes te krijgen op jouw antwoorden.

13 leefwijzen

Waar staan wij Tukkers voor? Wij leggen het uit in onze 13 leefwijzen op namensalle.tukkers.nl. Ook leuk om in boekvorm aan te schaffen voor jezelf. Of voor die ene vriend uit de Randstad die maar niks van ons begrijpt. Of juist van ons kan leren. Bestel hier het boekje “Namens alle Tukkers, Geluk ’n Tuk”.

Namens alle Tukkers, Good goan!